Ervaringen van ouders

Altijd gezellig en leerzaam wanneer meester Nico kwam

Via de zeer goede recensies zijn wij bij Meester Nico terecht gekomen voor de rekenbijlessen van onze zoon en dochter. Meester Nico hebben wij als zeer deskundig en vriendelijk ervaren. Onze kinderen hebben enorm profijt van de rekenbijlessen gehad, mede omdat Nico het de kinderen met dezelfde instructie uitlegde als op school. Daardoor konden ze de geleerde en de uitgelegde rekensommen direct ook toepassen in hun klas. Onze beide kinderen hebben de extra ondersteuning en begeleiding van Nico als zeer prettig ervaren en vonden het erg jammer dat ze er na afloop van groep 8 mee stoppen moesten. Het was altijd gezellig en leerzaam wanneer meester Nico kwam. Het geeft zoveel rust wanneer ze de sommen op school beter begrijpen. Tevens is de 1 op 1 uitleg zoveel effectiever waardoor onze kinderen veel beter mee konden komen in de klas en soms zelfs de juf ook konden verbeteren. Bedankt Meester Nico voor alle hulp en uitleg!

Resultaat is verbluffend

“Omdat onze zoon veel moeite had met begrijpend lezen, besloten we hulp in te schakelen. Via via kwamen wij bij meester Nico terecht. Meester Nico heeft veel vakkennis, die hij op een rustige, bekwame manier overbrengt. Samen hebben zij gedurende een maand of vijf een uur per week op een ontspannen, gezellige manier gewerkt. Ook heeft meester Nico ervoor gezorgd dat onze zoon vol vertrouwen aan de CITO-toetsen begon. Het resultaat is verbluffend! Hij heeft percentielscore van 96 voor taal gekregen!”

Meer zelfvertrouwen

“Mijn dochter heeft nu alweer enige tijd bijles van Meester Nico en het bevalt haar en ons als ouders erg goed. We vinden Nico een betrouwbare meester die duidelijk en erg aardig is voor zijn leerlingen. Een echt fijne en zeer ervaren meester en dat straalt hij ook uit. Mijn dochter gaat eigenlijk nooit met tegenzin naar haar bijles ook omdat ze door de bijles meer zelfvertrouwen krijgt in rekenen en in het maken van cito toetsen. Kortom ik kan Nico Hoeksma zeer aanraden.”

Meer inzicht

“Onze dochter maakt de laatste maanden gebruik van de bijlessen van dhr. Hoeksma. Ze heeft erg veel moeite met rekenen. Sinds de bijlessen is er sprake van een vooruitgang, niet meteen heel drastisch, maar toch geleidelijk aan merken we dat ze het beter snapt en meer inzicht krijgt! Nico neemt alle tijd voor onze dochter en probeert haar op alle mogelijke manieren het rekenen bij te brengen. Wij zijn zeer tevreden!”

Direct ingrijpen was noodzakelijk

“De basisschool heeft heel lang geen oog meer voor de kinderen gehad en dus ook niet voor onze zoon van 9 jaar. De leerkrachten gingen volledig op in de andere beslommeringen op de school. Omdat onze zoon een rustige jongen is en niet voor zichzelf op komt gebeurde het dat hij een achterstand opliep wat wij helaas niet direct hebben opgemerkt. Totdat de buikpijn en de hoofdpijn kwam als hij naar school moest, waar we ons zorgen over gingen maken. Direct ingrijpen was noodzakelijk.”

Prestaties sterk verbeterd

“Sinds onze zoon les krijgt van Nico zijn de prestaties op school weer op peil gebracht en zowaar sterk verbeterd. Dat echter niet alleen, hij heeft ook veel meer zelfvertrouwen gekregen en is hierdoor in positieve zin veranderd. Hij is opener geworden en vertelt nu thuis enthousiast over school, wat hij voorheen niet deed. Hij vindt het weer fijn om naar school te gaan en voelt zich ook fijn bij de lessen van Nico. Zijn vrije middag is hij deels kwijt wat hij wel jammer vindt, maar toch gaat hij met plezier naar de lessen. Het voelt bij hem goed en hij zegt er ook veel van te leren, maar vooral ook voor ons als ouders voelt het goed. De sfeer is in positieve zin veranderd en onze zoon is weer gelukkig. Wij maken ons geen zorgen meer, maar blijven wel alert op de school.”

… gaat rekenen zelfs leuk vinden

“Onze zoon krijgt nu alweer een poos bijles van Nico. Nico heeft alle geduld om vanaf de basis de rekenmethodes op een simpele manier bij te leren. Onze zoon, gaat het rekenen zelfs leuk vinden nu hij het beter snapt. En dat zien we in de resultaten van de schooltoetsen terug.”

Pedagogische kwaliteiten

“Via via zijn wij een poos geleden bij meester Nico terechtgekomen. Onze dochter had moeite met rekenen en miste een stukje zelfvertrouwen. Wij als ouders konden haar gezien de nieuwe rekenmethode hierin niet ondersteunen, vandaar dat wij hulp hebben gezocht. Dankzij het geduld, accuratesse, pedagogische en didactische kwaliteiten van meester Nico is zij de afgelopen periode gegroeid en van een C naar een A gegaan. Bovendien is haar zelfvertrouwen terug, wat voor ons het belangrijkste was. Wij zijn zeer tevreden en bedanken Nico voor zijn hulp en ondersteuning.”